RECENZE

 

Caveman

 

Brno – Semilaso

4.10.2019

 

V uvedeném termínu jsem měl možnost shlédnout uvedené divadelní představení. Sál byl zaplněn do posledního místa. Téměř ve všech případech se jednalo o páry středního a mladšího věku. Nedivil jsem se tomu, protože představení předcházely ty nejlepší reference.

O obsahu představení nejlépe vypovídá stručná upoutávka k němu.

„Máte chuť se rozesmát až k slzám? Přijďte se podívat na slavnou one man show o tom, co dělá muže mužem a ženu ženou, o rozdílech mezi námi, o lásce, partnerství a vtipně utajených kvalitách obou pohlaví.“

Představení na pódiu realizoval herec Honza Holík. Předvedl maximální nasazení, které plně upoutalo pozornost diváků. Představení nebylo příliš dlouhé, každopádně bylo vtipné a v oblasti partnerského soužití výstižné a značně poučné. Plno uvedených skutečností určitě stojí na zamyšlení. Herecký výkon byl na závěr po zásluze oceněn dlouhým potleskem ve stoje.

V Brně toto představení ještě můžete vidět ve dnech  2. a 23.11., nebo 8.,27. a 31.12.2019. Pokud vás moje doporučení oslovilo, zakupte vstupenky co nejdříve z důvodu velkého zájmu diváků.

Bližší informace k představení najdete na této internetové adrese.

Jestli jste toto představení ještě neviděli, tak vám doporučuji jeho návštěvu. V takovém případě vám přeji příjemný kulturní zážitek a spoustu námětů k přemýšlení.

LLV – říjen 2019

Zpět
Vytiskni stránku