RECENZE

 

Enterosgel

Test produktu

 

Výrobcem tohoto produktu je Bioline Products s.r.o., Krakovská 1338/10, Praha 1. Bližší podrobnosti o tomto produktu se můžete dočíst na jeho stránkách www.enterosgel.eu.

Prostředek je určen pro detoxikaci organismu. Přípravek působí v trávicím traktu, kde na sebe váže toxiny, škodlivé látky, patogeny a alergeny, které odvádí z těla ven. Pro dospělého člověka je dle návodu doporučené dávkování 15-22 g 3x denně, které je doporučeno zapít minimálně 200 ml tekutiny. Užívat se má 1–2 hod před, nebo po jídle. Jako kontraindikace je uváděna střevní  atonie, střevní neprůchodnost, případně alergie na tento přípravek. Naopak lze přípravek používat v období těhotenství, případně kojení.

K testování uvedeného produktu jsem přikročil na základě svých aktuálních pocitů. Žiji a stravuji se poměrně zdravým způsobem a provádím různé přírodní očistné techniky. Přesto jsem začal pociťovat nepřirozenou tělesnou únavu a psychický  útlum. Náhodou jsem narazil v souvislosti s chemtreils na doporučení detoxikace uvedeným přípravkem. Z tohoto důvodu jsem si jej pořídil a neprodleně přistoupil k jeho otestování.

V rámci našich možností jsme pro zvýšení objektivity testování prováděli nezávisle na sobě dva. Výsledky ke kterým dospěl kolega, jsou následující:

Detoxikační kůru jsem absolvoval po dobu osmi dnů, kdy jsem začal dávkou 1 polévkové lžíce 3x denně. První dávka byla večer, následující den již pokračovaly od rána další. Hned druhý den se objevily mírné bolesti hlavy, které přetrvávali i třetí den, poté již pominuly. Druhý den jsem také zaregistroval vyšší vitalitu, která se postupně navracela do normálního stavu. Mnohem problematičtější bylo ovšem zažívání, které mi již od druhého dne začalo způsobovat problémy.  Tyto problémy, které neustávaly, mne přiměly od čtvrtého dne snížit dávkování na 2x denně 1 lžíci (ráno a večer). Trávicí problémy se zmírnily, přetrvaly ovšem až do konce detoxikační kúry. V ostatních ohledech jsem žádné jiné fyzické změny nepociťoval, při meditativním pohledu dovnitř jsem vnímal pozvolné vyplavování nečistot ven z těla.

RS_srpen 2016

 

Moje osobní poznatky jsou poněkud jiné. Proto si můžete vybrat, jak to vlastně je. Nejlepší bude, když si přípravek vyzkouší každý zájemce sám na sobě.

Testování produktu jsem pojal vzhledem k jeho charakteru jako čistě materialistické a nepřihlížel jsem při ní na její vhodnost ve vztahu k fázi luny.

Za účelem testování jsem si pořídil tři tuby gelu o hmotnosti 225 g. S testováním jsem začal 11.7.2016. Dávkování jsem si stanovil v souladu s doporučením 3x denně. Množství jedné polévkové lžíce jsem odhadnul a gel jsem si dávkoval přímo z tuby do úst. Gel vypadá nevýrazně vodově. Jeho chuť je v celku neutrální a přijatelná. Není to ale žádná pochoutka, což svědčí o tom, že do něj výrobce nepřidal žádné dochucovací látky.

Od samého počátku jsem pozorně sledoval reakce svého těla. Po prvním použití jsem po poměrně krátké době pociťoval tlak v játrech, který po několika miutách odezněl. Po večerním požití došlo k aktivaci mysli a nervového systému, který se velmi blížil kofeinové stimulaci. Hned druhý den užívání preparátu jsem začal pociťovat zvýšenou vitalitu a menší potřebu spánku. Na čistící schopnosti preparátu lze usuzovat i na základě zbarvení a zápachu moči.

Testování jsem prováděl po dobu čtrnácti dnů. V průběhu této dob byly jeho účinky patrnější počátkem tohoto testovacího období. Po týdnu testování se u mě v průběhu noci ve třech případech projevily křeče v lýtkách. Tyto problémy běžně nemám a intuitivně je přiřazuji procesu očisty. Závěrem testu jsem se cítil velmi dobře a žádné další změny jsem již nepociťoval. Proto jsem proces očisty považoval za ukončený.

 Výsledky mého testování jsou založeny pouze na základě vlastního pozorování a nejsou podloženy žádnými testy a rozbory. Z tohoto důvodu je není možno považovat za objektivní. Pro objektivní posouzení produktu by bylo zapotřebí minimálně provést krevní testy se zaměřením na přítomnost těžkých kovů.

Subjektivně přípravek považuji za funkční. V mém případě jsem v průběhu jeho použití zaznamenal zlepšení fyzického i psychického stavu. Proto jej mohu všem případným zájemcům doporučit.

LLV – srpen 2016

 

Zpět
Vytiskni stránku