Psychospirituální transformace

Předmluva ke knize

    V dnešním světě k nám přichází mnoho informací, které nás ovlivňují a v kterých se sami nevyznáme, nechápeme přesně význam sděleného, jsme ztraceni a zmateni, obáváme se, co nás čeká a jak budeme změny na planetě Zemi zvládat. Nastal čas významné epochální změny, kdy se lidé na planetě Zemi dočkali nového evolučního vývoje společnosti. Zahájili jsme „nový učební program“, který se týká návratu k principům a zákonům našeho stvoření. Nastala pro nás doba plná „letů a pádů“ všeho nefunkčního, co pro nás už nepřináší vývoj a pokrok, ale brzdí, blokuje a ničí nás, obyvatele planety, i celou planetu Zemi. Nastala duchovní evoluce lidstva, návrat do jednoty nás všech jako celku. Nastala doba nového jednotného vesmíru bez duality, v pravdě a lásce nás všech. Proto je třeba naučit se rozlišovat přesně význam a kvalitu sdělených informací, protože mají zásadní význam pro každého jednotlivce a následně pro nás všechny. Pozitivní myšlenky, v pravdě a v lásce, vytvářejí pozitivní slova i činy a následně tvoří pozitivní výsledek. Pojďme společně na začátek a zabývejme se tím v samém zárodku – v našem myšlení, kde můžeme použít svobodnou volbu za své rozhodnutí žít v pravdě. To nám všem přinese změny, po kterých tolik toužíme a dlouho je očekáváme. Radostně a bez strachu se zapojme do evolučního procesu, protože pouze pravda a láska nás osvobozuje a tím nám ukazuje cestu z duality ven, do jednoty celku na planetě Zemi. Všechny myšlenky napsané v této knize nám byly nadiktovány jako odpovědi na naše otázky vyšší inteligencí vesmíru, byly nadiktovány bytostmi světla, které nám pomáhají stvořit nový, lepší svět na planetě Zemi. Svět radosti a lásky. Bytosti světla nám ukazují principy života a stvoření v řádu pravdy a lásky dle principu vesmíru (ve – smíru) a způsoby, jak je používat. Tak vznikla tato kniha jako metodická orientační pomůcka pro každého z nás. Kniha vznikla za laskavé spolupráce bytostí světla, z jejich myšlenek a zpráv pro nás všechny na planetě Zemi. Prosíme Vás, čtenáře, o laskavé přijetí poselství bytostí světla v pravdě a lásce. Už nečekejme a tvořme nový svět. Nastal čas na planetě Zemi. Svět lásky, pravdy a svobody nás všech v jednotě celku. Děkujeme všem bytostem světla, kterým na nás lidech tolik záleží, za jejich lásku, světlo, pravdu a trpělivost při vzniku této knihy. Děkujeme také všem bytostem na planetě Zemi, které nás při vzniku této knihy podporovaly a pomáhaly nám.

S láskou autorky

Reakce z facebooku na knihu

    Myšlenka + emoce = životní energie jednotlivce! POZOR NA MYŠLENKY A PŘILEPENOU EMOCI.Pokud je myšlenka emoce pozitivní, výsledek je smysluplný a tvoří jednotu celku.

    Vyslovit konečně PRAVDU opravdu vyžaduje notnou dávku odvahy a popření všech negativních složek vlastního ega a dalších negativních reakcí myšlenek, které to stejné tvoří staletí dál a dál....A tím přicházíme o svoji energetickou pozitivní energii a "nastává stav nouze".

    Současná doba a čas od nás všech vyžaduje PRAVDU slov a následně skutků, slov a činů.Každý, kdo tento nový systém nepochopí a neuchopí jako životní cestu, pocítí na fyzickém těle a rovině svého života ztrátu energie a svoji BEZMOCNOST ODHALENOU A PROJEVENOU NE MOCÍ.

    Pocit sounáležitosti se projevuje touhou a vnitřní potřebou sdílet své emoce. Sdílení pozitivních emocí jednotlivce tvoří pozitivní jednotu celku.Stádnost mizí, nastává pozitivní diskuse a dostaví se i pozitivní výsledek respektovaný většinou.

    Já sám jsem na cestě sebepoznání, která zahrnuje sebepoznání skrze řízenou kauzální meditaci (ŘKM). Řízenou kauzální rezonanci (ŘKR). Mám zasvěcení do energetického systému Merkaby 3 a Shambhaly 0, se kterými pracuji takřka denně. Pracuji také na zvýšení svého vnímání pomocí meditace. Čistím organismus pomocí detoxikačních metod a půstů. Nepiju alkohol a nejím maso, k čemuž jsem dospěl na základě vnitřního poznání nebylo to rozhodnutí, které by mě vedlo k vnitřnímu rozporu, zda mám či nemám. Moje cesta je cestou poznání sebe sama a pochopení (ztotožnění se) duchovních zákonů.

 Setkání (osobní zkušenost)

    1.12. jsem navštívil paní Bučilovou. Celkově mi to zapadlo do mého vývoje. Byla u ní kamarádka a zaujalo mě to. Říkala, že ji byli dovyčištěny věci, které se ji nedařili vyčistit během sezení. Takže jsem si řekl zapadá do mé cesty a vyšší já říkalo jdi do toho. Datum vyšlo na neděli 1.12., kdy v pátek předtím bylo sezení, které dovršilo a dočistilo zhruba 2 měsíční řešení temnoty. V sobotu pak byla třešnička na dortu v podobě zasvěcení do 0 úrovně Shambhaly (úroveň bojovníka).  Připadlo mi to dobré vzhledem k tomu, že jsem zcela nevěděl do čeho jdu následující den.

    Paní Bučilová je velice sympatická paní plná pozitivní energie. Má velké schopnosti co se týče rozpoznání problémů jednotlivce co se týče jeho bloků a trápení z minula. Shledávám však, že nebyla schopna vidět vše. U mne viděla ztrátu vnitřního dítěte, přehnanou upjatost na rozumovou stránku věci, přivtělené duše a napojení na temnotu, vlivem řešení věcí v minulosti.

    Její přístup k věci je ten, že odvede duše, uzavře napojení na temnotu a zprůchodní kanály energie, které jsou blokované, a navrácení vnitřního dítěte, které jsem od sebe odvrhnul v jednou životě ve 15 století, kdy jsem jako kněz byl příliš upjatý na rozuma ovládání lidí.

    Měl jsem také uzavřený kanál energie pravé hemisféry, a proto jsem nebyl schopen přijímat správně rady intuice. Intuice byla napojena do duální sféry a proto, se mohla projevit i temná stránka. Teď mám již intuici napojenu na jednotu a ne dualitu a funguje mi správně. Celý svět již prý není možné držet v dualitě a přechod do jednoty začal zhruba před 5 lety. Dále mi čistila předmyšlenkové formy, což je vyčistění od špatných programů.

    Upozornila mě, že pokud něco řeším pomocí regrese, tak že pouze překryji daný náhled na věc novým programem a ten mě pak vede k tomu, že se chovám jinak. Také, že toto řešení vede k lhostejnosti a sobeckosti vůči ostatním. Toto je věc, která mě asi nejvíce donutila k oponování. Nemyslím si totiž, že to, že mě některé věci a problémy opustily, např. to že lidé okolo mne pálí bordel a kouř již nejde na mě, je špatné. A to, že to dále neřeším pro blaho společnosti je projevem lhostejnosti. Z mé vlastní zkušenosti vím, že tomu tak není. Vím, že pokud je něco řádně a poctivě zpracováno, tak tam prostě již nic kromě poznání a odlehčení není, a že mě konkrétní problém již dále netrápí nebo, že můj přístup se změní. Ale rozhodně ne tím způsobem, že bych si vsugerovával takhle je to špatně a takhle je to dobře. Prostě se to změní k uvolněnějšímu a klidnějšímu stavu a ta změna tam je pro danou oblast trvale.

    Dle paní Bučilové je třeba pracovat na novém fungujícím systému a hledat možnosti, jak každý jednotlivec může do tohoto systému přispět. Temnota prý již nebude mít šanci ve světle se projevit. Věci je třeba řešit teď a tady. Např. jak zaregistrujeme nějaký výkyv emoce při rozhovoru, tak hned s daným člověkem tu věc probrat, pochopit a odpustit, a příště již takto nereagovat. Na všechno je také třeba se ptát vlastní intuice, když s někým hovoříme, tak se hned ptát uvnitř (lže mi?, proč?) a hned to řešit a nebo se s daným člověkem dále nekontaktovat.

    Během čištění, které prováděly nějaké bytosti z hůry (vnímal jsem je jako trpaslíky, kteří prováděli usilovnou až zrychlenou práci), jsem vpodstatě nic necítil. Pokud jsem upozornil, že ještě stále někde cítím blok, hned to paní Bučilová viděla a dočistila, ovšem např. pískání v uchu moc nezmizelo a bolest hlavy také ne. Nakonec jsem ji nechal při jejich odpovědích shůry, že je to již v pořádku.

    Zajímavé bylo, že paní Bučilová nezachytila moje pokusy a vyslání negativních myšlenek (ovšem ne nijak zásadně, abych neubližoval). Intenzita při čištění torzních polí, je mnohonásobně větší. Z toho také usuzuji, že pro můj současný stav již tento způsob není. Také jsem vůči tomu, co říkala a dělala, necítil ani negativní ani výrazně pozitivní emoce. Byl to příjemný pobyt v blízkosti někoho, kdo vyzařuje pozitivní energii.

    Také jsem byl označen na rigidního může, který používá pouze rozum a ne srdce, a že v minulosti jsem prošel pouze dva životy ve světle, a to navíc jako žena, která to neunesla a spáchala sebevraždu. Musím se teď více snažit být pozitivní a více se smát a dát na intuici, která, jak jsem již psal, funguje správně. Také že můj úkol na zemi je pochopit to, proč jsem rigidní, a na to mám současný vztah doma, a také pochopit to, jak funguje systém. A že nikdy nebudu nikomu pomáhat, a nebudu ten, kdo bude moci vidět duchovno přímo.

    Názor na celou věc mám takový, že paní Bučilová, ačkoli je velice vyrovnaná, pozitivní, sečtělá a v tom co dělá zrejmě zkušená, tak se potýká pouze se světlem. Temnotu řeší uzavřením kanálů a přesvětlením. Toto také dělá pro ostatní lidi. Uzavírá jim napojení na temnotu a zprůchodňuje světelné kanály. Dle mého názoru toto může fungovat pro jistou úroveň duchovního vývoje a dát možnost člověku se vyrovnat a možná vidět, že cesta vede ještě dál. Pak ovšem tento způsob, dle mě, nemůže fungovat. Vytváří cestu pro společnost, kde si všichni budou pomáhat budou na sebe milí a hned budou všechno řešit, ovšem nebudou schopni reagovat na bobtnající nedořešené věci, které se dříve či později musí projevit. U mě se nic významného, kromě toho že to byla zajímavá zkušenost, nic nestalo. Zajímavé bylo, že když jsem se s ní měl vyrovnat, tak se zeptala u vnitř a řekla, že já nejsem dlužen nic, že ona sama získala zkušenost s rigidním mužem. Také jsem byl prý první, kdo měl v minulosti nejméně životů ve světle (bere ovšem jen 8 životů zpět, takže to byly 2 ve světle z 8mi)

    Dvě věci mě trochu zarazily, a to, že paní Bučilová se až příliš mnoho ptá vnitřního hlasu. Také vkládá hodně myšlenek do horních sfér, např. chce se setkat s někým, kdo ji vydá knihu, tak dá tuto myšlenku nahoru a za nějakou dobu se takový člověk opravdu objeví. Toto zní velice příjemně, pozitivní myšlenka má pozitivní odezvu, ale dle mého je toto praktika jak ze Silvovy metody, tudíž bílá magie. Nevím jestli si toto uvědomuje, ale já bych toho nikdy nevyužil (alespoň ne vědomě). Vím, že mi přichází to co potřebuji, ale tak, že se objeví nabídka a buď ji využiju nebo ne. Nikterak to dopředu neovlivňuju. Také čistí spoustu oblastí a míst a lidí pouze na základě svého pocitu a zeptání se vnitřního hlasu, zda může a je to vhodné. Takto se ptá a respektuje i čištění a pomáhání vůči jiným, což kvituju. Otázkou je, odkud odpověď skutečně přichází.

    Věřím, že toto je cesta pro spoustu lidí výhodná a dlouhodobě udržitelná, ale určitě ne vedoucí k osvícení. Je to cesta lásky, pravdy a odpuštění. Ale neřeší, jak naložit temnotou jinak než ji uzavřít, nekrmit a přesvětlit.

    Pokud moje intuice funguje již správně, tak jak mi bylo řečeno, mám ověřeno, že ale fungovala dobře i před tím, tak jsem si položil schválně několik otázek ohledně metod, které používám. Odpověď je zcela jasná, že současné metody jsou vhodné pro můj další vývoj. Nicméně nejsou vhodné například pro mou kamarádku, alespoň ne hned. Je totiž potřeba mít hlavně důvěru v sama sebe a říkat sám sobě pravdu.

    Nevím na jaké úrovní je paní Bučilová a je to asi celkem jedno, ale zajímalo by mě, jak by reagovala a vypořádala se s přímým útokem z druhé strany.

    Závěrem bych dodal, že nebudu nikoho přesvědčovat ani hanit, pro mne to byla zajímavá zkušenost, ale ze zásady se nemůžu ztotožnit s myšlenkou, že mám v životě pochopit nějakou věc a nic víc, a také s tím když mi někdo tvrdí, že něco tak prostě je, že je dovyčištěno, ačkoli se nic výrazného nestalo. Takže pokud svůj úkol zvládnu dříve, tak chci jít rozhodně dál, proč čekat.

 JZZ – leden 2014

 

Zpět
Vytiskni stránku