Voda Světla - Spirit Hormony
 

testování

Všeobecné podmínky
    Průběh testování jsem přizpůsobil svým individuálním podmínkám. Striktně jsem se při tom držel doporučení uvedených výrobcem. Proto mohu vyloučit, že by výsledek testování mohl být nějak negativně ovlivněn porušením zadaných pravidel.
    Jako subjekt testování mám dlouhodobou zkušenost s duchovními aktivitami. Jsem zvyklý pozorovat, co se v mém těle odehrává, a svoji vnímavost v této oblasti považuji za nadprůměrnou. Pravidelně medituji, komunikuji s jemnohmotnými bytostmi, pracuji s energiemi a se Světlem. V těchto oblastech jsem schopen porovnat svoji přirozeně dosaženou úroveň s případnými změnami či výkyvy.
    Do testování jsem vstupoval bez jakéhokoli očekávání nebo představ, proto mohu vyloučit i možnost subjektivního ovlivnění výsledků testu tímto způsobem.

Doba testování
    Praktické testování jsem začal 28.12.2009 ráno. Vzhledem k tomu, že jsem si nedovedl představit účinnosti testovaného preparátu, začal jsem testování v umírněné formě. Na základě svých možností jsem se rozhodl, že budu Vodu Světla užívat 2x denně, na začátek 3 kapky do dvou decilitrů libovolného nealkoholického nápoje. V tomto složení jsem testování prováděl až do 5.1.2010, kdy jsem ráno zvýšil počet kapek na 5. Tento počet jsem dodržoval do 8.1.2010 ráno, kdy jsem počet kapek zvýšil na 10. Toto množství jsem užíval do 11.1.2010, kdy jsem počet kapek zvýšil na 15. Toto množství jsem testoval do 17.1.2010 ráno, kdy jsem zvýšil počet kapek na 20. Dvacet kapek jsem užíval až do 22.1.2010 ráno, kdy jsem preparát doužíval a test ukončil.

Reakce v tekutině
    Testování jsem prováděl v různých nealkoholických nápojích, jednalo se o vodu vodovodní, balenou, minerální, čaje různých druhů, různé džusy, šťávu z červené řepy, nealkoholické pivo Radegast a Bernard – Švestka, ba dokonce i nealkoholické bílé víno Carl Jung.
Při sledování dopadu do jablečného džusu jsem pozoroval prostorově se šířící koule, které se zřetelně šířily v tekutině. Byla to prostorová obdoba šířících se kruhů na hladině. Následně byl cítit výrazný chemický zápach a to i přes to, že výrobce jakékoli chemické přísady popíral. Při pití byla cítit výrazná chemická pachuť, která se bez přidání preparátu neprojevovala.
    Při podání preparátu do vody bylo patrné zlepšení její kvality a voda získala jakoby hustší a křišťálově jasnější charakter. V čaji byly změny kvality takřka nepostřehnutelné.
    U ostatních nápojů velmi záleželo na jejich kvalitě a množství chemických přísad. U nápojů kvalitních, jako byl ananasový džus, Bernard – Švestka a nealkoholické víno Carl Jung bylo patrné zřejmé zlepšení chuti i vůně. Negativní změny se projevovaly zejména na džusech s chemickými konzervanty, které se po přidání Vody Světla stávaly pro svoji chemickou vůni a chuť takřka nepoživatelné.
    Produkt jsem nakapal do tekutiny a nechal hodinu odstát, pak jsem jej pomalu vypil. Po vypití jsem zůstal čtvrt hodiny v klidu a sledoval jsem dění v těle.

Reakce v těle
    Nejintenzivnější reakce jsem pociťoval po prvním požití preparátu. Bezprostředně po jeho požití jsem vnímal intenzivní tlak uprostřed hlavy pod temenem. Jednalo se o část mozku, která se zvětšovala a tím tlačila na svoje okolí. Měl jsem z toho dojem, jako by byl vytvářen prostor pro zvětšující se orgán. Byl to zvláštní prožitek, který měl nejblíže k vjemu samostatné bytosti nacházející se uvnitř hlavy. Následovaly jemné vibrace v hlavě, které se šířily od jejího středu a končily na vnitřní straně pokožky, kde vytvářely pocit svědění. Následoval pocit jednolitosti v hlavě a následně v celém těle. Děj trval asi patnáct minut. První dojmy tedy byly více než slibné. O to víc jsem byl zvědav na další průběh testování.
    Vjemy v těle jsem vnímal s klesající intenzitou týden. Jednalo se o jemné vibrace v hlavě, které se rozšiřovaly do celého těla. Tento vjem se dal vnímat i mimo tělo v auře, kde byly patrné z těla se šířící prostorové vlny. Vše bylo doprovázeno pocitem lehkosti. Po týdnu tento vjem zmizel a neobjevil se ani při zvyšování dávek Vody Světla. Měl jsem z toho pocit, že si tělo na produkt zvyklo a k další stimulaci již nedocházelo ani při zvyšování dávek.

Technická oblast
    Při používání Vody Světla jsem se nejvíce potýkal s nevhodným kapátkem. Pokud byla lahvička plná, kapátko bylo trucovité a vymámit z něj kapku byl značně obtížný úkol. Jeden čas jsem měl dokonce dojem, že si Voda Světla vybírá, do čeho chce nakapat a do čeho ne. Ani při bedlivém sledování tohoto jevu jsem nenašel žádnou zákonitost. Problémy ustaly zhruba po vykapání poloviny obsahu lahvičky, kdy v ní již byl dostatek vzduchu. Domnívám se, že by vše napravilo použití jiného, vhodnějšího typu kapátka.

Duchovní oblast
    V průběhu testování jsem prováděl obvyklé duchovní praktiky, které sestávají s meditací, práci se Shambhalou, Merkabou, komunikaci s jemnohmotnými bytostmi a regresních sezení.
    I když jsem se na změny průběhu těchto aktivit zaměřil, neshledal jsem v této oblasti žádné postřehnutelné zlepšení. Na základě dlouholetých zkušeností mohu prohlásit, že vše probíhalo stejně, jako by tomu bylo bez Vody Světla, která byla na podporu této oblasti přímo zaměřena. V tomto základním ohledu tedy nemohu potvrdit žádnou její funkčnost.
    Nechci spekulovat o tom, jaký vliv na působení Vody Světla má konkrétní duchovní úroveň člověka, který ji používá. Pro naprostého začátečníka by třeba přínosná být mohla. Osobně se v této oblasti nepovažuji za nijak mimořádně vyspělého, ale s jejím působením jsem rozhodně nemohl být spokojen. Tvrzení výrobců o když ne zázračné, tak alespoň znatelné podpoře duchovních aktivit nemohu potvrdit a považuji je minimálně za přehnané. Pokud vám tedy nestačí dobrý pocit, že pro sebe něco děláte, ale očekáváte skutečnou podporu ve svých duchovních aktivitách, budete zřejmě zklamáni. Na rozdíl od toho je velmi vhodné Vodu Světla použít na testování kvality tekutin, které pijeme. V této oblasti byly její účinky víc než přesvědčivé.

    V mém případě se tedy účinky Vody Světla nepotvrdily. Ani ostatní testeři na testovaném produktu neobjevili deklarované vlastnosti. V našem případě se sice nejednalo o žádný statisticky průkazný vzorek, přesto se domnívám, že zjištěné skutečnosti nemohou být náhodné. Proto nedoporučujeme do tohoto testovaného produktu vkládat přílišné naděje a spoléhat se spíše na vlastní síly.

 

LLV – únor 2010


Zpět
Vytiskni stránku