Voda Světla - Spirit Hormony
 

testování

    Můj dojem z účinků a efektu Vody Světla zůstal až do konce takový, jaký byl dojem z našeho prvního setkání – tedy rozpačitý.
    Se zájmem a vzrůstajícím nadšením jsem prostudovala hned v úvodu popsané účinky i návod k použití, ale ze své denní praxe hlavní účetní, které prochází rukama spousty dokumentů, smluv, potvrzení, prohlášení a dalších papírovin jsem dobře poučena, že nejdůležitější jsou stejně ta nejmenší písmenka někde na konci. A právě tato malá krátká větička na lahvičce, která po dlouhém a složitém popisu a nabádání v návodu k citlivému a opatrnému zacházení s tímto silným produktem, kdy úprava dávky jen o 1-2 kapky může přivodit nečekané následky atd. byla asi tou nejdůležitější a nejlépe vystihující celý tento produkt. Po pečlivém soupisu indikací a elementární specifičnosti a jemnohmotnosti substance zde najednou stálo, že je kapky možno úplně klidně smíchat s horkým čajem nebo dokonce kávou. To mne dost zarazilo a celý dojem prostě hrozně shodilo. Zůstaly – rozpaky.
    Ani správce energie Vody Světla zřejmě neměl ze zpackaného uvítacího ceremoniálu nejlepší dojem, protože to vypadalo, že se asi i on zasluhuje o to, že lahvička raději zůstává v klidu skryta v přítmí ledničky a v přítmí zapomnění v mé hlavě, přestože už jsem se za poslední rok naučila dost věcí si přikázat, dokonce i přikázat vzpomenout si.
    Nicméně, asi po měsíci od obdržení jsem si přestala dělat naschvály a rozhodla se splnit svůj příkaz vzpomenout si a začít užívat. Zde se rozpaky objevily znovu. Protože ve svém bytí opravdu hodně spoléhám na intuici, nechala jsem právě na ní, aby se mi úkol připomněl v tu nejvhodnější dobu. Začala jsem rovnou s dávkou 10 kapek 1x za den. V tom bylo u mne jasno jaksi samozřejmě hned od počátku. Voda Světla v tom jasno neměla a z lahvičky vycházela ven velmi rozpačitě a neochotně, bylo třeba velkého přemlouvání, aby se kapičky uvolily spadnout do vody. V intenzivním třepání jsem si pak nakonec vlastně nemohla být jistá, jestli jsem jich tam doslova vyklepala 10, nebo nějakou navíc. Na tekutině bylo opravdu vidět, že je velmi specifická a Vodou, bych ji prostě nenazvala vůbec. Vnímala jsem ji spíš jako něco mnohem víc hmotného, co je kompaktní samo v sobě jako celku, proto se také z celku tak obtížně odděluje. V čem se projevovaly zásadní rozpaky na mé straně, bylo určení doby, nebylo vůbec možné určit – kdy.
    K prvnímu určení doby užívání jsem se tedy propracovala jaksi přes „ oslí můstek „ přemýšlení. Právě proto, že o nejvhodnější době k užívání bylo nutné přemýšlet a kapky měly mít především harmonizující a uklidňující účinek, napadla mne jako první nejvhodnější doba užití před meditací, kdy mne zejména v první fázi obtěžuje neklidná mysl. Můžu potvrdit, že zklidňující a harmonizační účinek se v tomto užití projevil, i když ne nijak zásadně a překvapivě výrazně. Nebylo to nic, čeho bych nedosáhla i bez užití kapek, jen doba zklidnění mysli a přechodu do meditace vhledu a vnímavosti byla výrazně kratší a jednodušší. Protože ale zklidňování mysli při vstupu do meditace beru jako velmi tvrdé, ale velmi výchovné cvičení, rozhodně to mně ani mé mysli nehodlám v budoucnu ulehčovat užíváním nějakých preparátů. U svého cvičení „ vyhrabání se z prachu“ zůstaneme raději tak jako dosud se vším „sado-maso“, co k němu patří. Na tom jsme se s myslí shodli, takže úkol užívání kapek ve chvílích před meditací opět zasunula do archivního regálu zapomnění.
    Vědomí harmonizačních účinků, které především Voda Světla prezentuje si, tak našlo jinou oblast a čas, kdy by je bylo možné využít. Zde mne také napadlo, že je to vlastně velice příhodná příležitost, jak vyzkoušet, jestli jsou kapky opravdu udělány tak skvěle, že je možno je požívat a používat z mého hlediska v duchovně téměř zločinných kombinacích - tedy spolu s produkty, které se s duchovní prací vůbec neslučují. Jestliže distributor deklaruje, že harmonizační účinky se projeví i při užití spolu se zeleným čajem nebo dokonce kávou, proč by to nešlo také třeba s vodou při zapití večerní dávky léků? Je pravdou, že při zpětném náhledu si uvědomuji, že šlo možná až o hazardování se životem, protože kombinace většinou neslučitelných energií chemických přípravků a neznámých duchovních energií, navíc v oblasti neurologie byla opravdu hodně veliký risk, ale toto místo a čas užití se opravdu vyprofilovalo zcela samo, nevědomě a ani nebylo provázeno vůbec žádnými varovnými signály a vzbuzením obav ze strany intuice, mysli, či v realitě v podobě „příkladné souhry náhod“.
    Mohu říct, že k žádnému „ velkému třesku „ nedošlo a dojem jakéhosi částečného uspokojení z tohoto konání by se dal srovnat asi jako s pocitem řezníka, který si sadu svých nebezpečných a ostrých nožů a sekyrek před vložením do kabely zabalí radši ještě do utěrky. Z hlediska všech kolem tak činí zcela jistě proto, aby někoho neporanil, když tašku ponese davem lidí kolem.
Je však ale také asi nutno přijmout fakt, že on tak činí především proto, aby nože neztratily svou ostrost a účinnost.
    Chuť kapek při užívání opravdu nemůžu popsat, byly užívány s čistou vodou, i když v menším množství, než je předepsáno. Pokud bych se měla zaměřit a přesně popsat chuť roztoku nebo jeho vůni – musela bych říct, že byla prostě nijaká. Přesto jsem každou dávku užívala jako lék, který je sice hodný, pomáhá, ale je prostě odporně hořký jako kapky na kašel z mých dětských let. Takže hodit rychle až dozadu do krku a hned polknout. Jinak to nešlo. Prostě jsme ty rozpaky setkání chtěli mít vždycky oba rychle za sebou a nezbavili jsme se jich až do konce užívání.
    Dávku jsem vybrala téměř celou až do chvíle, kdy došlo k výrazné a bouřlivé změně v mém vývoji, která si vyžádá nějaký čas na znovuzískání alespoň nějaké orientace o mém postavení v duchovním i materiálním světě a přístupnosti a dostupnosti k nim. Takže před dokončením jsem s užíváním skončila, abych jako u ostatních duchovních praktik mohla v tomto čase znovu a opatrně ověřit jejich dostupnost a účinky pro další bytí.
    Vzhledem k tomu, že se ale náhlé ukončení užívání nijak výrazně neprojevilo, stejně jako jejich užití v různých kombinacích situacích, nebude jejich účinek asi tak zásadní, jak je u distributora deklarováno, nebo má citlivost bohužel není na tak dobré úrovni, takže užívání takovéhoto preparátu je v mém případě „ házení perel sviním“.

PJ – březen 2010


Zpět
Vytiskni stránku