NÁMĚTY


Vakcinace

Již delší dobu jsme svědky glorifikace vakcinace. Podle původního tvrzení by měla vyřešit veškeré problémy se šířením coronaviru. Jak je tomu ale ve skutečnosti už většina z nás ví. Na alternativě se mnozí komentátoři často pozastavují nad tím, jak mohou být politici tak hloupí, jak může být to či ono tak nedomyšlené a podobně. Pokud něco vypadá tímto způsobem, tak je na zvoleném přístupu něco špatně. Dost dlouhou dobu jsem byl v rámci své práce veden k tomu, abych se dokázal vžít do mentality zločince a v rámci toho dokázal předvídat jeho další kroky. Zkusme se tedy tímto pohledem podívat na problematiku vakcinace. Stačí pouze změnit úhel pohledu a všechny nesrovnalosti rázem zmizí. Pokud připustíme, že se realita, kterou právě prožíváme, dějí náhodně, nedávají nám jako celek příliš smysl. Stačí, když tento úhel pohledu změníme, a připustíme, že se může jednat o předem dobře připravený zločinecký plán, vše nám do sebe začne velmi dobře zapadat. Jeho organizátoři nejsou hloupí a k dosažení svého cíle mají zcela jistě připraveno víc variant. Zločinci, kteří tento plán připravili, jsou každopádně před námi o mnoho kroků napřed.

Nejdříve si tak trochu zaduchařme a podívejme se na celou věc z karmického pohledu. Organizátoři celého spiknutí nejsou hloupí a moc dobře ví, jak se mohou vyhnout karmickým dopadům svých činů. Z tohoto důvodu v historii agresoři předem vyhlašovali válku těm, které hodlali napadnout. Ze stejného důvodu Hitler napsal svůj Mein Kampf. Z toho samého důvodu dnešní mocipáni prezentují svoje úmysly o depopulaci lidstva a přerodu kapitalismu v korporátní fašismus. Postupně se totiž blížíme okamžiku, který předvídal Karel Marx. Možnosti kapitalismu se vyčerpaly a dalším zákonitým krokem by byla další proletářská revoluce. Tomu je zapotřebí předejít a zrealizovat společensko-ekonomický převrat popsaný ve Schwabově Velkém resetu, který je podmíněn úplnou kontrolou všech lidí prostřednictvím transhumanismu, ožebračením lidí a zavedením sociálního kreditu. Pokud se vám nechce číst tlusté knihy, tak třeba vyslechněte 54´nahrávky na toto téma, kterou najdete zde. Tolik k cíli, kterého má být dosaženo. Svoje plány nám organizátoři těchto změn v poslední době sdělili například při zahajovacím ceremoniálu letních Olympijských her 2012 v Londýně, jehož video již není k dispozici. V témže roce Bill Gates poprvé hovořil o potřebě snížení celosvětové populace prostřednictvím vakcín. Tato myšlenka je však podstatně staršího data. Již v roce 1965 ji totiž definoval jako svůj program Římský klub. Na tyto plány jsme byli upozorněni také při otevření úpatního Gotthardského tunelu v roce 2016, video najdete například zde a zde, nebo slavnostním průvodu v roce 2021 při otevření nového muzea v Egyptě, video najdete například zde. Genialita těchto prezentací spočívala v tom, že je nevědomá veřejnost nejen přijímala, ale ještě jim nadšeně skandovala. Z karmického hlediska tím byť nevědomky dala jasně najevo, že tyto plány globalistů přijímá. Všechno, co nyní můžeme sledovat, jsou pouze jednotlivé kroky sloužící k dosažení konečného cíle. Coronavirová pandemie a vakcinační mánie jsou pouze dílčí kroky k dosažení tohoto cíle a mimo jiné slouží k odvedení pozornosti od realizace dalších kroků.

Je zapotřebí si uvědomit, že se nejedná pouze o dění, kterého jsme momentálně svědky. Všechno se vskrytu připravovalo už desítky a stovky let. Vše bylo nejen dobře promyšleno, ale byly připraveny i podmínky potřebné k dosažení stanoveného cíle. Potřebným způsobem byl připraven finanční systém, který systematicky prohlubuje naše zadlužení jednotlivců i celých států. Byly připraveny vybrané nadnárodní korporace, které mají ovládnout celosvětovou ekonomiku. Byly vytvořeny nevládní organizace, kterým byly dány ničím neoprávněné kompetence. Desítky let byla prováděna chemická a radiační podpora degenerace naší populace. V rámci výuky byla debilizována naše mládež. V rámci nadnárodních organizací byli připraveni potřební politici, kteří byli rozmístěni do všech rozhodujících politických stran a tím i do všech rozhodujících státních funkcí. V duchu Kalergiho plánu byly připraveny podmínky pro masovou migraci muslimů do Evropy. Byly připraveny mezinárodní podmínky pro vojenskou konfrontaci s Ruskou federací. Byly připraveny podmínky pro energetickou krizi. Byly připraveny podmínky pro ekologickou krizi. Prostřednictvím privatizace nemocnic a snížením počtu zdravotníků byla omezena funkčnost zdravotnictví. Byla připravena realizace a spuštění komunikační sítě 5G. Důležité také bylo připravit si justici tak, aby se případní stěžovatelé a žalobci ničeho nedomohli. Vzhledem k tomu, že se jim u nás prozatím nepodařilo udělat potřebné změny v platných zákonech, tato oblast ještě skýtá možnost zvrácení stávající situace. Zločince je tedy podle čeho odsoudit. Otázkou pouze zůstává, kdo pachatele zatkne, kdo je obžaluje a kdo je odsoudí. Domnívám se, že se momentálně takoví hrdinové nenajdou. Za zmínku ještě stojí dlouhodobé embargo na všechny nové technologie, které jsou v tomto projektu používány. Všechno toto, a zřejmě i mnohé další, o čem ještě ani nevíme a setkáme se s nimi až v budoucnosti, bylo vskrytu připraveno předem, aniž by si těchto postupných změn veřejnost všimla. Pokud jste si těchto procesů v jejich průběhu nevšimli, můžete je velmi dobře vidět alespoň zpětně. Jednotlivé dílky této skládačky vám začnou do sebe velmi dobře zapadat. V případě potřeby pak dnes stačí aktivovat jakoukoli krizi, která je tímto způsobem předem připravena. Reagovat na takto aktivované krize je však už pozdě, bylo zapotřebí razantně vystoupit už proti každému připravovanému kroku. Vzhledem k dlouhodobému plánování a jistě dobré připravenosti by bylo hodně naivní, kdybychom se domnívali, že tento proces můžeme jednoduše zvrátit v rámci politické (stejně řízené, či rozložené) opozice, či jednotlivých demonstrací. Zároveň je zapotřebí si uvědomit, že se ne všechno plánovačům podařilo uskutečnit podle jejich představ. Proto je nasnadě, že každá forma odporu má při oddálení dosažení konečného cíle smysl.

Prvním krokem, který nešlo před veřejností skrýt, bylo vypuštění viru Covid-19. Dlouhodobé důsledky covidu jsou pak mnohem závažnější než počet bezprostředních úmrtí. V rámci tohoto kroku ani tak nešlo o přímé zajištění depopulace, ale o možnost navodit všechna omezující opatření vedoucí k likvidaci podnikatelů, malých podniků a cestovního ruchu. Tato opatření vedou k likvidaci národního hospodářství a k vytvoření základů totální kontroly nad obyvateli jednotlivých států. Zajištění provedení těchto kroků je velmi jednoduché, stačí umožnit jejich vykonavatelům, aby se mohli dostatečně obohatit na úkor státu, tedy jeho daňových poplatníků, tedy nás všech. Možností k tomu bylo vytvořeno víc než dost. Testování, roušky, vakcíny ale i zvýšené platby nemocnicím a náhrady za vydaná omezení. Všechna tato opatření jsou pro někoho zisková a někdo je musí zaplatit.

Vakcinace je tedy pouze jeden z mnoha kroků, které je zapotřebí naplnit. Předně, látky, které jsou aplikovány v rámci dobrovolně-povinné vakcinace, v žádném případě nesplňují definici vakcíny. Nic z požadavků, které by měla vakcína splňovat, ve skutečnosti nesplňují. Nevěříte? Podívejte se, co o vakcínách píše naše Wikipedie. V praxi se tedy jedná o podvod, který má navodit zdání, že se nejedná o nic jiného, než o staré dobře známé vakcíny. Ve skutečnosti tomu tak ale není. O technické stránce těchto přípravků je toho známo už víc než dost. Kdo má zájem, ten si potřebné informace o jejich účincích určitě dokáže najít. Proto se omezím pouze na podstatu vakcinace.

Druhým veřejným krokem je tedy plošná vakcinace celosvětové populace. Tento počin sleduje mnoho konkrétních cílů. V sociální oblasti předně slouží k odhalení lidí, kteří jsou na tom tak, že za žádných okolností neohnou hřbet a diktatuře se nepodvolí. K těm je pak možné zaujmout speciální diskriminační přístup. Dalším sociálním přínosem je rozdělení společnosti na privilegované očkované a diskriminované neočkované. Toto rozdělení se promítne do všech úrovní společnosti až do rodiny včetně. Tento přístup také odhalí ty, kteří jsou ochotni díky podvodům, případně podvolení se testování kolaborovat se zločineckým systémem. Důležitým aspektem je také hromadné navození strachu, který na jedné straně umožňuje v sociální oblasti snadnou manipulaci lidmi a na druhé, zdravotní straně snižuje jejich imunitu.

Vše, co bylo o vakcínách původně tvrzeno, se ukazuje jako lež. Vakcinací nic nekončí, ale teprve začíná. Vakcíny nebrání tomu, aby se člověk nakazil. Stejně tak, aby nákazu šířil dál. Nákaza při tom může mít stejně vážný průběh jako u neočkovaného. Jaké výhody tedy vakcinace ve skutečnosti má? Dovolím si tvrdit, že zdravotně žádné. Výhody pro vakcinované jsou pouze politické, které mají nalákat či dotlačit lidi k vakcinaci. Jedna dávka vakcíny při tom nestačí, je zapotřebí druhá, třetí a zcela jistě i další posilující dávky. Jako geniální se v této oblasti ukazují vedlejší účinky vakcín, které se ve svých základních rysech shodují se samotnými projevy nemoci, proti které jsou používány. Jako stejně geniální se ukazuje to, že sami vakcinovaní vytváří další mutace coronaviru. V této souvislosti si dovolím použít ono známé, „ používat stále stejný postup a očekávat od něho jiné výsledky je značně pošetilé“. Opakovaná vakcinace tedy ve skutečnosti musí mít jiný důvod.

Zásadním dopadem vakcinace je tedy její zdravotní aspekt, který je důvodem tak razantního nátlaku na vakcinaci. Předpokládané „přínosy“ vakcinace uvedu v jejich časové posloupnosti. Předně to jsou bezprostřední vedlejší účinky těchto vakcín, které ve velkém množství zapříčiňují zdravotní obtíže a dokonce i smrt. Nejčastěji se jedná o problémy se srážlivostí krve a tím související trombózy, infarkty a mrtvice. Dalším „přínosem“ vakcinace je trvalá ztráta přirozené imunity, která je nahrazena krátkodobou umělou imunitou, kterou navozuje každá další posilující dávka vakcíny. Tu bude nutno pravidelně obnovovat. Člověk tím dostane „svobodnou“ volbu, buď bude pravidelně chodit na další dávku vakcíny, nebo se vystaví nebezpečí, že zemře na jakoukoli běžnou nákazu, kterou jeho nulová imunita nezvládne. Každá další dávka vakcíny přitom do těla dodá další množství negativních látek, které zvýší zátěž organismu a zkrátí dobu dožití. Aby bylo možno navakcinovat co největší množství lidí, budou negativní dopady vakcinace rozloženy do několika let. Vakcinace se však nešíří pouze přímou cestou prostřednictvím vakcinace. Její důsledky se totiž přenáší i prostřednictvím přenosu z vakcinovaných na nevakcinované. K tomu dochází prostřednictvím osobního kontaktu, nebo prostřednictvím transfuze krve. Tímto způsobem je možné dostat lidi pod plnou kontrolu. Chceš žít? Potřebuješ vakcínu a tu si musíš zasloužit svojí plnou poslušností. Prostřednictvím vakcín si tak farmaceutické firmy vyrobí spoustu perspektivních pacientů do následujících let. Úmrtnost vakcinovaných se pak projeví selháním různých orgánů, případně rozvinutou rakovinou. Souvislost těchto úmrtí s vakcinací pak pochopitelně „nepůjde“ prokázat. Tolik o doposud prokázaných zdravotních dopadech vakcinace. Všechny uvedené aspekty by si jistě zasloužily mnohem podrobnější rozbor, ale k tomu v rámci tohoto příspěvku není dostatek prostoru.

O dalším, dlouhodobém dopadu vakcinace zatím můžeme pouze spekulovat, protože se doposud neprojevily. Ničím neodůvodněné složky vakcín, jako je například grafen a mikročipy se zřejmě v souvislosti se sítěmi 5G budou přímo podílet na vytvoření internetu lidí, který rozšíří internet věcí. Tím bude završena úplná kontrola nad všemi lidmi. Na základě dostupných informací lze také předpokládat, že se důsledky vakcinace projeví ve ztrátě reprodukční schopnosti vakcinovaných. Stejně tak lze předpokládat nárůst „civilizačních“ nemocí a nárůst všech druhů rakoviny.

Vím, že to jsou hodně drsné řádky, proto jsem je nezveřejnil před vánočními svátky. Všechny dostupné informace však k uvedeným závěrům vedou. Každopádně to jsou pouze moje osobní závěry, které jsem byl schopen z veřejně dostupných informací udělat. V souvislosti s tím doporučuji v případě vakcinovaných přijmout zdravotní odpovědnost za svoje rozhodnutí nechat se vakcinovat. V případě nevakcinovaných pak přijmout odpovědnost za sociální omezení ze strany státu, které jsme nuceni snášet. Vzhledem k tomu, že jsou karty v covidové krizi rozdány, doporučuji tuto kapitolu uzavřít. Do budoucna se doporučuji zaměřit na krizi, která právě přichází a která na nás všechny bez výjimky dopadne. Bude to uměle vyvolaná ekonomická krize, která se již naplno rozbíhá.

Osobně se domnívám, že člověk má právo znát pravdu a všechny informace, které se ho týkají. Proto nemá cenu před nimi strkat hlavu do písku, nebo propadat chmurným myšlenkám. Pro jistotu raději přidám ještě jednu myšlenku na odlehčení. Všichni musíme umřít, otázkou je pouze kdy a za jakých okolností. Pěkně to vystihl profesor Antonio Fallica: „Lidé představují pouze 0,6% ze všech biologických druhů v přírodě. Když zmizíme, svět kolem nás si toho ani nevšimne!“ Volba naší budoucnosti je na každém z nás. Přežití fyzického těla se vesměs přeceňuje, ve skutečnosti záleží na zcela jiných věcech.

Jsme účastníky přímo ďábelského plánu. A jak známe z našich pohádek, tak čertu nikdy nešlo o tělo toho, který se mu upsal. Vždy mu šlo pouze o to, aby mu propadla jeho duše. Podle doposud zjištěných indicií nepochybuji o tom, že je tento aspekt i v celém tomto procesu rozhodující. To už je ale zcela jiný příběh.

LLV – prosinec 2021

Zpět
Vytiskni stránku