NÁMĚTY

 

Průzkum


Naše už tak dost rozdělená společnost se v současnosti dále rozděluje na vakcinované a nevakcinované. Podle množství vakcinovaných v mém okolí, kterých je většina, bych usuzoval, že jsou čísla uváděná sdělovacími prostředky dost podhodnocena. Při setkání s těmito lidmi jsem se zajímal o to, co je přivedlo k učinění tohoto nevratného kroku. Výsledek tohoto malého průzkumu byl následující.

Pro lepší rozlišení mezi vakcinovanými a nevakcinovanými již schází snad jenom to, aby vakcinovaní měli na čele vytetované tři šestky. Z tohoto mého malého průzkumu rozhodně nevyplývá, že je tomu tak ve všech případech. Avšak vzhledem k tomu, že testovaný vzorek čítal desítky osob nejrůznějšího věku i pohlaví, je možno se domnívat, že tomu tak bude ve většině případů. Na základě uvedených skutečností je jasné, že osob nejednaly dle své svobodné vůle. Stejně tak nelze věřit tomu, že svoje rozhodnutí učinily na základě informovaného souhlasu. Ze strany státu v tom spatřuji neseriózní nátlak a podvod na vakcinovaných osobách. U vakcinovaných osob v tom spatřuji jejich lhostejnost, absenci logického myšlení, slabou vůli a přehazování zodpovědnosti za své zdraví na svoje okolí či stát.

První část plánu je tedy v podstatě splněna, většina naší populace bude vakcinována. Nyní bude následovat druhá část – jak donutit k vakcinaci i její zaryté odpůrce. Nepochybuji o tom, že i tento krok je předem připraven. První náznaky již můžeme vidět ve vyvolávání psychózy na základě tvrzení, že nevakcinovaní zdravotně ohrožují vakcinované a brání návratu do normálu. Ministr zdravotnictví se již také nechal slyšet, že zvažuje i povinnou vakcinaci. Proto by si měli i nevakcinovaní připravit svoji odezvu na jednotlivé kroky ze strany státu.


LLV –červenec 2021

Zpět
Vytiskni stránku