AKCE

 

 

Novoroční  Chajovna

 

Rok utekl jako voda a už se nám zase blíží jeho závěr. Tak jako každoročně chceme pokračovat v tradici novoročních Chajoven. Letos je termín dohovořen na  pondělí 28.12.2015 od 17.00. Rezervován je již tradičně Japonský salonek v Chajovně, na Dominikánském náměstí číslo 6, zadním traktu.

Předmětem letošního setkání bude jako obvykle vyhodnocení našich aktivit v letošním roce, uvědomění si toho, co se nám z našich záměrů podařilo realizovat a co ne. Jistě přijde i na výměnu zkušeností směřující k zefektivnění naší další práce na sobě. V neposlední řadě přijde i na náměty do nového roku, na jejichž základě si budeme moci vytýčit naše příští priority. Na pořadu dne budou i otázky meditační praxe, ale i vnitro a zahraničně politická situace. Příjemné jistě bude i to, když si chvíli jen tak v klidu posedíme s lidmi, kteří kráčí stejnou cestou jako my.

Účast na setkání není nijak omezena. Srdečně jsou zváni všichni aktivní členové, klienti, účastníci seminářů, rodinní příslušníci, ale i všichni zájemci o práci na svém osobním rozvoji.

    Srdečně vás zve a na setkání s vámi se těší  

LLV – listopad 2015

Zpět
Vytiskni stránku